TEST ♥ STYLEBYTYRAS LIP PLUMPER

Nu är Tyras omtalade Lip Plumper testad! Eller ja, det är ju egentligen ingen Lip Plumper, utan ett cerat med chiliolja i som både ska vårda läpparna och göra de större. För det extremt bra priset på 49 :- tyckte jag att det var värt att testa…

OMDÖME OCH GENOMFÖRANDE

Många har talar bra om detta cerat, och bilderna talar för att det ska ge enorma läppar. Började försiktigt att ta på det på mina läppar, och det tog bara någon minut innan det stack till rejält. Tog på en omgång till direkt och hoppade runt av stickningar och klagade högt över hur ont det faktiskt gjorde. Kollade i spegeln då och då, men efter en halvtimme när stickningarna avtagit och spegelvisningarna blev fler och fler kunde jag konstatera att det enda jag betalt 49 :- för var enormt starka stickningar i mina läppar. För inte växte mina läppar!? Inte ens millimeter kunde fanskapet bjuda på… Nej, detta cerat kommer testas någon gång till, och fungerar det inte då så åker det i soptunnan!

MITT BETYG BLIR 0 (japp, en nolla).