STYLIGHT.SE ♥

STYLIGHT.SE ♥
“As we drive along this road called life, occasionally a girl will find herself a little lost. And when that happens, I guess she has to let go of the coulda, woulda, shoulda, buckle up and just keep going…” (Carrie Bradshaw, Sex & the City). Lite så kan det kännas när man står där iklädd trosor framför spegeln på morgonen och har 27 minuter på sig innan tåget går till högskolan där man sedan ska sitta på rumpan i 8 timmar för att lyssna på en föreläsning om blodet, läkemedel, operationssår och alla andra underbara saker som ingår i sjuksköterskeutbildningen jag går på. DÅ tänker många “jag slänger bara på några kläder jag hittar på golvet, för föreläsningen blir inte roligare bara för att jag mitchmatchat mina skor till den där blusen”. Istället tänker jag “Fy fan vilken seg föreläsning, den blir väldigt mycket roligare om jag klär mig snyggt”. Om inte annat så kanske man stöter på någon trevlig kille i korridoren. Who knows. Konstigare saker har inträffat innan…
Jag vill härmed promota en sida jag blev informerad om att testa. STYLIGHT.SE. Jag är hooked. Tanken är att man skapar sig en profil på vilken man lägger upp fashionboards på. Tre stycken av mina boards kan ni se här nedan. Stylight kan liknas vid en enorm webbutik, fylld till bredden av klänningar, skor, accessoarer från alla världens designer och budgetmärken. Man kan sedan välja att “hjärta” olika plagg, använda plaggen att lägga upp på sina fashionboards och dessutom ta del av alla andra medlemmars boards. I princip kommer jag aldrig mer kunna säga att jag inte vet vad jag ska ha på mig en dag, för inspirationen finns rakt framför min näsa. Me like alot!
Bli medlem du också och börja inspireras. Klicka HÄR ♥