PSYKOLOGILEKTION OM IDIOTISKA VÄNNER.

Jag: Jag hoppas fan att hon dör.
Mamma: Så säger man inte Carolina!
Jag: Jag hoppas hon halvdör då.
Mamma: Man ska alltid önska alla människor något gott.
Jag: Jag hoppas hon vinner en drömsemester till Hawaii…

paus

Jag: Och att planet störtar och hon dör…

Ser ni, till och med lilla söta Caroflina Blondin kan vara elak och ha mordiska tankar. Men den här personen, eller ja egentligen de här personerna, har fått mig att mogna enormt psykiskt senaste halvåret. Numera vet jag vad jag vill med mitt liv och jag vet vilka mina vänner är. Min pappa sade till min häromdagen att jag måste sluta ta skit och vara lite elak tillbaka mot folk som är elaka mot mig. Min kompis tyckte jag skulle skicka en bok som heter “Vänner för alltid” med en fet hundbajslort till denna personen. Moget? Nej. Roligt? Enormt haha.

Alla ni där ute som mår dåligt över vad andra säger eller gör mot er. Ta det med en nypa salt och vänd på det hela. Hur dåligt måste inte den personen må som försöker trycka ner er? Det här är ert liv, bara ert liv. Vad vill ni ha ut av det? Vill ni vara ledsna och må dåligt? Om inte så vänd på ryggen och bara gå därifrån. Tänk inte “om”, bara gå. Er största seger ligger i att visa andra att du står på egna ben och tror på dig själv. Och kom ihåg, ingenting irriterar en fiende mer än när man inte bryr sig om dem!