PAKET FRÅN YVES ROCHER MED LJUVLIGA PRODUKTER ♥

Jag har haft alldeles för mycket att tänka på, så jag gör en Egoina och säger “Vi låtsas inte om att jag inte har bloggat” och så fortsätter vi blogga som vanligt haha. Fick världens mest passande paket på Posten från Yves Rocher med ljuvliga produkter. Har precis kommit upp från ett långt bubbelbad med dofter från Yves Rochers serie “Tradition de Hammam” med dofter från orienten. Tanken är att jag som rescensent ska skriva precis vad jag tycker om produkterna, och i detta fallet måste jag hurra och hoppa för ett högstabetyg! Rekommenderar dessa till alla i julklapp! Själv får jag köpa nya produkter, för mamma lade beslag på mina…

Den orientaliska duscholjan är en härligt fyllig olja som blir till mjukt skum när man smörjer in den på kroppen. Dofterna går knappt att beskriva. Kryddigt godisaktiga!? Samma doft återfinns på scrubben(som jag älskar, älskar, älskar) som består av lera och massa, massa små kärnor som peelar huden väldigt effektivt utan att göra ont. Det avslutande kroppsbalsamet gör huden babylen och doftar underbart. Jag använder denna i stället för parfym, och doften håller i sig hela dagen!

Jag har väldigt känslig hud men tålde alla produkterna. Mycket av innehållet i produkterna är vegetabiliskt och skonsamt för huden!

Vill ni testa ett kit med alla produkterna så klicka här så hittar ni ett presentkit för 129 kronor. Den perfekta julklappen till alla tjejer i alla åldrar!