Inredningsintervju och svensk sjukvård

Inredningsintervju och svensk sjukvård
Dags för ny månad. Någon mer än jag som tycker att det gått väldigt fort sedan det var jul? Det positiva är att semestern närmar sig haha. Tyvärr ligger det lite sarkastisk sanning i den meningen, för just nu är livet som sjuksköterska inte så värst glammigt (om någon nu trodde det). Vi är inne i en galet tung period med nedskärningar och besparingar trots att det redan är kaos i svensk sjukvård… Ingen vågar tänka på sommaren! Vad krävs för att politkerna ska förstå allvaret och konsekvernserna av stängda vårdavdelningar och färre antal sjuksköterskor per patient? Waky waky…
Nej usch, slutpratat om sjukvård. Skiner solen hos er? Här i Skåne är det 18 grader varmt och sol idag. Sååå härligt! Sitter här och redigerar lite bilder samt skriver på en intervju som jag ska göra för en stooor tidning. Så jäkla skoj att bli kontaktad gällande sådant! Brukar inte ställa upp då jag försökt hålla min Instagram relativt anonym, men vännerna har pushat på mig så kanske kommer min nuna att synas lite grann mer framöver haha (be ready)! Här kommer i alla fall ett kollage från senaste månadens Instagram. Puss!