FÖRVIRRAT I SKOAFFÄREN OCH LITE BIO…

Jag: Hej. har ni dessa skorna i svart?
Expedit: Dem du håller i är ju svarta…?
Jag: Oj, jag menade om ni har dem i storlek 37. Förlåt!
Expedit: Dessa är i storlek 37…

PAUS

Jag: Öh, ok. Men då var det ingenting…

Min hjärna har checkat ut. Jag lovar, den strejkar och har gått på höstlov. Kvar sitter jag som ett fån och försöker fungera normalt ändå. Jag kom ut från Skopunkten med ett par skor i alla fall. Dem var svarta, och i storlek 37. Får visa bild på dem i morgon. Om jag hittar dem. Och om jag hittar kameran…

Körde in mot centrum i Kristianstad när jag insåg att jag körde på en enkeltriktad gata. Utan vändzon. Till slut löste det sig och jag skuttade (ok, inte bokstavligt) bort till biografen Kosmorama där jag mötte upp Linda för en bio. Det blev “Jag saknar dig”. Filmen om tvillingsystrarna där den ena dör. Efter tio minuter ville jag gå därifrån, för skådespeleriet var uselt. Efter två timmar när ljuset tändes satt jag och Linda med mascaran under ögonen och tjöt lite lagom. Fin film, uselt skådespeleri emellanåt.