DEL ETT: VÅRENS TRENDER ♥

Våren ser ut att bli fortsatt grafisk! För något år sedan hade jag väldigt svårt för kombinationen svart och vitt. Jag tyckte att kontrasterna var för hårda och höll fast vid det helvita. Vet att många anser vitt vara tråkigt, men när andra låg hemma och läste “Fifty shades of grey” i porrväg kontrade jag med “Fifty shades of white” i inredningsväg. Same, same…
För ett par år sedan började så de marrockanska mönstren smyga sig på, och inför hösten 2014 var varenda inredningsbutik/matbutik/lågprisvaruhus fullproppade med, just det, svar och vitt i alla dess kombinationer. Kanske blev jag manipulerad, kanske lät jag mig övertalas eller kanske blev det bara rentav kärlek. Kombinationen svart och vitt verkar vara här för att stanna, och jag är hooked!
Här nedan är några av mina personliga favoriter som gärna hade fått flytta in i hos mig.