Dags för detox ♥

Genom mitt samarbete med underbara Yves Rocher har jag fått möjligheten att testa deras nya detoxprodukter. Man ska dricka kuren under 10 dagar samt skrubba och smörja in sig. Ska bli riktigt kul att testa om dessa produkterna verkligen fungerar. Det kommer i alla fall helt rätt i tiden efter all julmat och alla fastlagsbullar (eller ja, semlor som vi säger i Skåne haha). Detox, here I come. Kommer att uppdatera resultaten och egna bilder om ett par veckor, så får ni se hur det gick. Dock har jag redan läst en massa bra recensioner kring dessa produkter, så förhoppningen är hög. Just nu hittar ni bra priser på produkterna. Klicka på bilden nedan för att komma direkt till Yves Rocher's detoxprodukter :)
 
 

Kommentarer:

1 Elin:

Måste testa denna :)

2 Gabbi:

Jag såg din kommentar som du skrev på Kenzas blogg ang glossybox och måste hålla med! Har bara prenumererat där i en månad och avslutade direkt efter jag såg hur dem special behandlar vissa. Så dålig stil... Boxen kändes inte lyxig längre, kändes som jag bara fick hem skräp eftersom jag bara råkar vara en "vanlig person". Fy så lågt!

3 SV: CAROFLINA.SE:

Sv: Håller tyvärr med. Det kändes som att man fick hem lite billiga saker som de inte kunde göra av med på annat sätt. Varför ska jag betala 150 kronor för tvättlappar från ACO? Är det lyx? Vill ju ha märkesvaror och testa på nya produkter, inte varor från Apoteket :/

4 Emelie:

Fin blogg! :D

Kommentera här: