Kommentarer:

1 Malin:

Frågan har inte direkt med sånt å göra kanske men:

Vad tycker du är roligast att fota?:)Sv: Usch..Krya på dig då!:)

2 Fruity:

Åh så trist :(

Fast om man vill åt det "braiga" med TRIND dvs slippa sprickor o sånt kan man använda det genomskinliga lacket ;) Jag använder det som underlack :)

3 FITspiration:

Det är många som kommer med undanflykter som det där med benstommen till mig för att gömma sig bakom andra orsaker och jag har aldrig träffat någon som faktiskt fysiskt sätt haft en bred benstomme.

Förlåt om jag på något sätt var dum mot dig eller om du tog illa upp! Dock tror jag du har en väldigt vältränad och fin kropp även fast du har din "breda" benstomme.

Kan själv säga att jag aldrig haft det här hängande fettet utan alltid haft en tight kropp men bara att den varit fylld med mer fett förut än vad den är nu.. så slutsatsen: vi alla är olika och vi har olika förutsättningar, dock ska man inte ge sig för något man vill då det mesta går!

4 karin:

Hur länge har du fotat? :D

5 Fredrik:

Fredrik här. Ska köpa ny kamera, vilken kan du rekommendera som allround? Både digital och system.

6 Victoria - Foto och Vardagen:

tror du på andar och annat övernaturligt? :)

hoppas du får en underbar vecka :D

7 martina:

godmorgon! allt bra? :)

8 A N G E L I J N A:

http://www.youtube.com/watch?v=EfAY9GQiirI&feature=g-upl&context=G2b566c4AUAAAAAAAAAA LYSSNA/ GILLA!!!/ KOMMENTERA, SNÄLLA HJÄLP MIG FÖLJA MIN DRÖM,PUSS!

9 Jonnie:

nje inte min favoritsyssla att springa i kyrkan :))

10 Karin:

- vad har du för ringsignal på mobilen?

- hur många bilder kan du ta på 10 sek?

- vad är det första du tänker på när du vaknar?

- vad är din första instink när du ser en kossa i rusande fart mot dig?

- vad har du för smak på din tandkräm?

- hur många glas mjölk dricker du omdagen?

- kan du alfabetet baklänges?

11 Sannalitens.se:

Svar: Okej, tack! Har ni fint väder idag? Här är det strålande sol, fast ganska kallt. Men äntligen snart ordentlig vår! :D Kram!

12 Anonym:

Hej!Jag har just nu en fototävling med en kompis på min blogg där du kan vinna ett valfritt filter till kameran för upp till 200 kronor. Hoppas du är med! Här är inlägget → http://byyemelie.blogg.se/2012/march/fototavling.html#commentK R A M / http://byyemelie.blogg.se/

13 elif:

Hej!Kika gärna in min och lämna kanske någon kommentar, ska vi förja varandra via bloglovin?

Puss!

14 Emelie:

Hur fotar man bäst mot solen? =)

Om man tänker att man ska fota någon som har solen mot ryggen! =D

15 johanna <3 ♫♪:

sv, varsågod ;) oh vad kul!

16 Matilda:

17 Matilda:

Hur Fotograferar man när något rörs sig. (Som när någon springer) När jag gör det, även när det är ljust, så blir det alltid suddigt! Jättestörande. Och det hjälper inte att ha på inställningen "springa"...Kramar Matilda :)

18 Anastasia:

Svar; Om du tror att det var jag på bilden så har du tyvärr fel. ;/ Det är tjejens kropp jag vill ha & tyvärr har jag mycket träning framför mig för att få den kroppen!

19 Klara:

Hej!

jag undrar en sak, hur får man med solen på en bild? Oftast blir det mest ljust oh så ser man bara att det är en stor ljus klump. Kan du hjälpa mig!

20 Annie:

Följ mig på instagram @annieernvid!

21 Linn:

Ska vi följa varann via bloglovin? :) Kolla gärna in bloggen och säg ärligt, för det är roligare att följa en blogg man verkligen vill läsa och inte bara klickar på "Markera alla som lästa" :)

22 karolinajonsson:

v

23 beciell:

Passa på, just nu kan du TÄVLA OM ETT PAR RAY BAN SOLGLASÖGON i min blogg: http://beciell.blogg.se/2012/march/bloggtavling-vinn-ett-par-ray-ban-wayfarer.html

24 Erica:

Hej! Tänkte hör om du vet vad ett motljusskydd är bra för och om det är värt att köpa ett?Tacksam för svar på mail eller bloggen :)

25 coach signature tote:

You should target <a href='http://www.cheapfakecoachbags.co.uk/'>fake coach handbag</a> guiding as a minimum 5 people today 1 week to further improve yourself guru vocation views. You need to carry on lessons constantly. The thinking behind preventing learning need to be the actual farthest from your thought process. Develop your instruction <a href='http://www.cheapfakecoachbags.co.uk/coachbriefcase-c-7.html'>coaches briefcase</a> abilities simply by guidance men and women in your business, applying party seminars and teaching trainings.

26 Patrik:

1. Vad använder du för kamera?
2. Vad redigerar du dina foton i?

Kommentera här: