Kommentarer:

1 M I C A E L A S (lovliie.blogg.se):

SVAR: Det är ingen snö här heller..

2 emmawagenius:

Sv: hihi vad roligt att höra! :)

Kram på dig

3 Caroline Olsson:

Aww va fiin :)

4 tova ♥:

åhh så söt! :)

5 Sannie:

Om du känner för att vinna ett porträtt som jag ritar till dig så var med vettja! :)http://sannie.blogg.se/2012/january/-portratt-tavling.htmlTROLOLOL :'D

6 JOSEFINE SIDEBÄCK:

Aw gosig!

7 Malin Aurora:

Nejmen aw så söt!

8 Emelie's Bilder.:

Nej vad söt!

9 Anonym:

ÅHH KOLLA DET HÄR :(... : http://www.adsettings.com/scripts/reg_click.php?aid=381&pid=12684

10 Sophie:

Vad roligt att du besökte mig, alltid lika kul att kolla igenom blogg.se bloggar som kommenterar, de åker direkt in i min "håll koll på lista".Sv. Surfen gick strålande, blev en timme i vågorna tidigt i morse. Tom strand, varm morgonsol och ljummet vatten. Underbart!

11 Linda:

Men gud så söt!

12 CLARA:

fin hund!kan du gissa vilken film det här är?

http://writtenbyclara.bloggplatsen.se/2012/01/11/7069932-rebus-igen/

13 Veronica:

Hej!

Allt bra ?

14 Lina:

Hej!

Nu har jag bytt blogg ifrån http://ryttarre.blogg.se

till http://iinas.blogg.se/ .

Jag tyckte inte att namnet passade med bloggen eftersom jag skrev om allt möjligt, men jag hoppas att du vill fortsätta följa mig där i stället.

Annar får jag tacka för den tid du la ner på min gamla blogg :) <3

(Designen kommer bli bättre straxt )

Kram Lina

15 Stephanie Aminoff:

Svar: Nej, jag söker inte uppmärksamhet. JAg vill bara att folk som lära sig av mitt misstag, att inte göra som mig för det kan faktiskt leda till att någon tar självmord. Och du ska veta att jag fått många mejl, både på facebook och på min msn om att hjälpt tjejer att förstå och att inte göra samma misstag som mig. Sen ger jag blanka fan i om folk inte tycker om mitt sätt att visa och berätta! För ALLTING handlar om att hjälpa andra!

16 Anna:

Så söt

17 Sandra:

kan fortfarande inte glömma när du peppade mig med körkortet och jag måste säga när jag är i botten läser jag det du skrev och blir genast på topp av att både plugga och köra bil :)

Tack så mycket!

Söt hund förresten.

/S

18 Liniz:

Hej vill bara tipsa om min nya sida på fb. Där du kan dela med dig av din blogg få fler läsare och snart ska vi ha en tävling så hål utkik kram här har du länkhttp://www.facebook.com/pages/Blogg-sharing/293819024002074

19 Hanna:

Hej,Jag är med i en tävling där man kan vinna ett GRATIS VALFRITT PLAGG från Go Attention :)

Kika in och var med du med, lätt som en plätt!

http://goattention.seHa en bra dag :)

20 hanna:

Vilken underbar blogg du har .. :)Jag är med och tävlar om ett GRATIS PLAGG från GO ATTENTIONs webbshop, superenkelt så var med du också :)

www.goattention.seChaaoo !!

21 L&B:

så söt =)

22 Anna:

http://www.tradera.com/kavaj-i-svart-med-strasstryck-pa-ryggen-angel-strl-s-auktion_340296_147742443Se efter ifall din stil finns här!

23 Anki:

Sv: Jag förstår att det är förjävligt när man inte får sina varor när man ändå har betalt för dom. Som du skrev har jag väl ingen rätt att säga att folk inte tål andras lycka, men jag har aldrig haft problem med att beställa varor från andra ställen som det sagts samma saker om och jag har märkt från många andra håll att personer ofta gör allt dom kan för att förstöra för andra. Oftast finns det en liten sanning i grunden, men det förvärras ofta. Alla företag har ju liknande problem, även HM och Ellos har jag hört slarvat bort varor. Sånt händer ju, men huvudsaken är att det ordnas upp så man får sin vara tillslut. Och jag tror att du kommer få ditt paket, annars kommer ju företaget gå under, om inte alla som är missnöjda får sina varor. Så jag får ta tillbaka det jag skrev och prova beställa själv istället. Jag hoppas att ditt paket dyker upp eller att du får tillbaka pengarna!

Du har en jättefin blogg förresten! Ha en jättehärlig kväll! :D

24 Anonym:

Ha en bra fortsättning!

25 D A H L È N:

Vilken liten sötnos :)

26 coach signature tote:

As before long just like you possess <a href='http://www.cheapfakecoachbags.co.uk/coachbagtote-c-5.html'>coach signature tote</a> founded ones training, begin learning instantly. This would ensure you get acclimatized into the art regarding coaching other people speedier and make it simpler that you can understand if everyone <a href='http://www.cheapfakecoachbags.co.uk/coachbriefcase-c-7.html'>coaches briefcase</a> really like this practice.

Kommentera här: