Nytt köp: Jeffrey Campbell ♥

Efter att ha läst om alla Kenzas skor från Jeffrey Campbell var jag tvungen att beställa hem ett äkta par. Det blev dessa apsnygga skor från Jeffrey Campbell som jag kom över via members.com. Är så himla, himla övernöjd! Vill ni ha en invite till sidan så mejla mig på caroflinasblogg@hotmail.com. Märk mejlet med Members!


Kommentarer:

1 Rebecca:

Fina men lite för dyra för min plånbok :o

2 Gaymasen:

Har du tur kanske du åtminstone får svinga i hans ek... ;-)

3 Malin:

riktigt snygga!

4 Diman Dilir:

snygga!

5 Felicia Aulén ♥:

Gick tillbaks till min gamla blogg feliciaaulen.blogg.se och såg att du kommenterat den, har nu startat upp den nya på riktigt. ÄR ÄNTLIGEN TILLBAKS så du får gärna spana in den, nej det är ingen nödvändighet att flörta! räcker om du kollar haha (a' dåliga skämt är väl awesome?

6 hugo:

nice blogg

7 Olivia:

O-M-G tappade hakan!

8 Gina:

Sv; Tack så jätte mycket, vad glad jag blev! :D

Kram!

9 Hanna Hellbom:

Hejsan! ville tipsa om mimmiiiss.blogg.se :)

inte avslöja men hon fyller år den 22a februari så du får ine säga att jag berättat men tycker hon förtjänar en gratulation då :)

Följt hennes blogg ett bra tag nu så tycker hon förtjänar detta :)

Kram<3

10 Emily:

Jag är också medlem på members,, bra sida faktiskt!

11 Kitty:

Gåshud på hela kroppen! Någon gång i mitt liv ska jag banne mig äga ett par Jeffrey Campbell!

12 felicia:

fin blogg du har, och fina skor! :D

13 Stephanie Aminoff:

Svar: Har pratat med folk som spelat, hjälpt min mormor med det också. Hon satsa 10 kronor och vann 1000 :) Så jag tycker det är bra även om jag inte spelat bokstavligt talat själv.

Kram ^^

14 Sweetelicus:

Ta chansen att vinna en lägenhet eller en golfresa i portugal!

Inom en snar framtid kommer du att få chansen att vinna en lägenhet eller en golfresa i min blogg, du kan läsa vidare om tävlingen här: http://sweetelicus.blogg.se/2012/february/ta-chansen-att-vinna-en-lagenhet-eller-en-gol.html där du även hittar länken till tävlingen, Det är min vän som har skapat denna så jag själv är inte med och tävlar utan jag vill bara ge alla mina nya och gamla läsare chansen att vinna :) ..Btw super fin blogg :)

XOXO

Sweetelicus

15 Johanna [tvillingbloggen]:

JC har bästa skorna. Själv vill jag helst ha ett par LITA :)

16 Emmelly:

Älska skor med hög platå haha ;)

17 Pia - Smilinggirls!:

Snygga! :D

18 A N G E L I J N A:

http://www.youtube.com/watch?v=EfAY9GQiirI&feature=g-upl&context=G2b566c4AUAAAAAAAAAA LYSSNA/ GILLA!!!/ KOMMENTERA, SNÄLLA HJÄLP MIG FÖLJA MIN DRÖM,PUSS!

19 LIENE:

Väldigt snygga skor. Sköna med va?

20 Emelie:

Köpte också mitt första par JC för några månader sen, bor praktiskt taget i dom skorna. Bästa köper ever !

21 coach signature tote:

You should target <a href='http://www.cheapfakecoachbags.co.uk/'>coach bag fake</a> guiding as a minimum 5 people today 1 week to further improve yourself guru vocation views. You need to carry on lessons constantly. The thinking behind preventing learning need to be the actual farthest from your thought process. Develop your instruction <a href='http://www.cheapfakecoachbags.co.uk/fakecoachshoulderbag-c-2.html'>leather shoulder bag</a> abilities simply by guidance men and women in your business, applying party seminars and teaching trainings.

22 zjcfwz:

Rajum rerejuqa, gim ake dijo ibafozak moha uqamajada vetupaz dujome biwo ro etabef.

23 Alda:

Jag beställde också ett par från members nyligen och undrar bara hur lång tid det tog för dem att komma. Alltså från det att du beställde dem till att de fanns att hämta upp på posten:)

Kommentera här: