Den sista gång jag såg dig... ♥

Do not stand at my grave and weep,
I am not there; I do not sleep.

I am a thousand winds that blow,
I am the diamond glints on snow,
I am the sun on ripened grain,
I am the gentle autumn rain.

When you awaken in the morning’s hush,
I am the swift uplifting rush,
of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.

Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.Buttermilk pancakes with syrap ♥

Slet fram en av Leila Lindholms bakböcker och fick syn på buttermilk pancakes. 10 minuter senare var jag på Ica och 20 minuter senare var stekpannan varm. När jag är i USA är buttermilk pancakes den stora favoriten. Skillnaden på vanliga pancakes och de med buttermilk är att buttermilk innehåller filmjölk (buttermilk = filmjölk) och är så jäkla mycket godare än vanliga pancakes.


LEILAS BUTTERMILK PANCAKES (10 stycken)

1,5 dl vetemjöl
0,5 dl polenta
0,5 dl socker
1 tsk bikarbonat
0,5 tsk salt

1 msk smör
3,5 dl filmjölk
2 ägg

Blanda alla torra ingredienser. Smält smör, blanda ner filmjölk och ägg. Häll ner äggsmeten i de torra ingredienserna och vispa till en smet. Klicka ut på en stekpanna med smör i. Enjoy! ♥
Hejdå Veckorevyn...

Jag har prenumererat på Veckorevyn i över 10 år och har alltid älskat den tidningen. Senaste året har det dock varit extrema strula med söndriga tidningar och uteblivna premier (presenter som man ska få till tidningen om man är halv- eller helårsprenumerant). Tror jag skickat runt 10 mejl nu med mitt prenumerationsnummer och klagomål och får alltid svaret att jag inte finns i deras register. What? Då kan man ju undra varför jag betalar in avgifter och dessutom får tidningen (söndrig) om jag nu inte prenumererar. Gud, är det du som skickar dem till mig?

Efter 10 år är det nog dags att säga hejdå till Veckorevyn, för detta kan jag klara mig utan...