STORT brev på posten ♥

I natt har jag sovit nästan tolv timmar, vilket verkligen behövdes. Nu väntar en veckas nattjobb (vilket min lilla hjärna inte riktigt är van vid). Men jag har i alla fall något kul att se fram emot första helgen i december då jag och bästis tågar upp mot Stockholm för en julweekend. Ska blir hur underbart som helst!

I morse kom ett stort paket på posten från Yves Rocher. Jag är ju bloggrecensent åt dem, och denna månadens produkter verkara vara helt ljuvliga. Slet upp paketet och fann duscholja, bodyscrub och ett balsam för huden. På fredag ska jag ha en myskväll mellan jobbdagarna och slänga mig i jacuzzin och smeta in mig. Det ska ni få bilder på haha.


Kommentarer:

1 Helena:

åh :)

2 danten89:

Jo det gick mer pengar till vården i sig, då fanns det inte lika många olika aktörer att välja på, vilket gjorde att pengarna fördelades mera till de som fanns. Nu finns det MASSOR av flera aktörer och många privata, vilket gör att pengarna blir mindre i antal per dem som får och det finns de som tar ut vinster på dessa. Och att få vinst på vård eller skola eller omsorg, på svenska folkets skattepengar är bara så himla FEL!

3 Emma♥:

nä men det är sånt man måste ibland :)

4 malinsfotoblogg.se ♥:

svar: ja :)

5 Monica:

Åh vilken underbar flaska, är det duscholjan i den? Hoppas att du får en bra jobbnatt.

6 jimlindeborg - du vet att du vill kolla:

SV; självklart! :)

7 Anonym:

sv: Ja det är riktigt roligt! :)

8 emmziee:

sv: tack tack ! :)

9 Anonym:

ja men visst är det :)

10 EMMAS!:

älskar att få paket :D kram

11 Jinni:

Håller med om att riktiga raggmunkar är superduper mycket bättre.

Men i brist på rivjärn fuskar jag. :)

12 Veronica:

Tack vännen =) Ja det ska jag göra =)

Kommentera här: