PSYKOLOGISTUND - Fråga vad du vill ♥

När jag studerade psykologi för ett år sedan lade jag upp en liknande frågestund som denna, och den blev väldigt populär. Jag har kandidatexamen i psykologi, men är absolut inte psykolog, dock tycker jag det är jäkligt skoj att höra allt ni har att berätta och saker ni undrar över. Så shoot, jag ger svar på allt. Och ingen fråga är för dum, för som ni vet, frågar man ingenting får man ingenting veta ;)


Kommentarer:

1 bella:

jo det finns ju det ;o

2 Haidi Jakobsson:

GODNATT! :'D hoppas du haft en fin dag hihi,

3 hanna ♡:

verkligen inte :(

4 Jinni:

Tycker det är jättebra att du har frågestund men du kanske ska ha en mailadress eller nåt som folk får skicka frågor till anonymt, eller börja med att svara på lite generella frågor. :)Jag har en supersöt och enkel tävling på min blogg.

http://www.whatiwant.se/2011/11/vinn-underbar-mugg-fran-sott-och-syrligt/

Kram Jinni

5 Veronica:

Tack vännen =)

6 deniseholmsten:

Nu har jag en " gissa kändisen" tävling, ALLA som gissar rätt får en länkning! så vad kan du förlora ? :) Håller tummarna för att du gissar rätt! kram finis!Direkt länk till tävlingen : http://deniseholmsten.blogg.se/2011/november/vem-ar-kandisen.html#comment

7 Gaymasen:

Min karl har tre examen inom psykologi (social psykologi och allt vad de nu heter) och är utbildad beteendevetare... Så jag får nog höra både det ena och det andra. Du kan tänka dig hur han analyserade mig i början på vårt förhållande... Oh boy.

Kommentera här: