Nyheter från YVES ROCHER ♥

Här kommer ytterligare en recension av produkterna som jag fått av Yves Rocher. Denna gång tänke jag visa er två stycken nagellack och ett topplack som jag fått möjligheten att testa på. Jag är en liten nagellacksnörd och har på mig olika färger varje dag, året om.LYSTERGIVANDE NAGELLACK: Färgerna jag fick var "Rouge 101" och "Aubergine 102". På Yves Rochers hemsida står det: "Härligt klara nagelfärger med hög glans och fin lyster. Ett enda lager räcker för att få till en snygg, jämn och intensiv färg med spegelfinish. Nagellackets täckande konsistens är behaglig och enkel att applicera." Jag tycker inte att ett lager är nog utan fick måla två lager på båda färgerna. Dock satt nagellacket efter detta, och lystern var jättefin och höll i sig. Nagellacket såg nymålat ut i flera dagar! Där står inget om att nagellacken ska vara snabbtorkande, men de torkade relativt snabbt. Man kunde måla ett nytt lager inom fem minuter vilker jag tycker är väldigt positivt. Utöver detta gillar jag att penseln är bred och platt vilket ger ett fint resultat snabbt! Lacken finns i 18 färger och jag skulle gärna äga de allihop!

SNABBTORKANDE TOPPLACK: När det gäller det snabbtorkande topplacket tror jag att jag fått en ny favorit i nagellackslådan. Det har fått toppbetyg av recensenter på Yves Rochers hemsida, och jag kan inte annat än att hålla med. Det torkar väldigt (läs verkligen väldigt) snabbt, och det får lacket att sitta extra länge. Inom en minut efter att du applicerat topplacket kan du i princip göra vad du vill, och det är guld värt för mig som alltid målar naglarna i sista sekund haha. Testa detta!


Summa summarum: Nagellacken finns i 18 olika färger, och efter två appliceringar sitter det på plats och glänser i många dagar. Appliceras du dessutom det snabbtorkande topplacket på detta har du snygga naglar i en veckas tid. En färg för varje tillfälle. Själv kör jag på det röda nu under hösten. Lovely!

Kommentarer:

1 Wilma:

jag älskar också att måla mina naglar, och dem ska vara någon härlig färg :)

2 Daniella:

Svar: Skönt att höra! Det är bara fint med mig. Vad har du gjort idag då?

Kramar!

3 linnea:

sv: vad kul :)

4 CASSANDRA:

har hört massa om snabbtorkande nagellacket ;D

5 lovisa:

yves rocher har riktigt bra produkter!

6 Emma Sunchez:

Får nog ta och beställa hem lite nagellack tror jag ;)

7 Helena:

Det lila nagellacket ser jättefint ut. Kanske värt att prova:)

8 elin:

Sv: Japp, jag har testat mascaran och jag tycker faktiskt att den var bra ;) haft en bra lördag hittills?

9 anna:

sV: haha ja tänkte de kunde vara en rolgi sak :D men bara om du vill (:

10 Anonym:

fina bilder.)

11 sabina:

härliga färger :)

12 Martina:

Hej!

Är lacket flytande som vatten eller mer åt det sega hållet som nagellack brukar vara? :)

Kommentera här: