Bakat hallongrottor ♥

Grattis till mig. Jag har under senaste dagarna både fyllt år och tagit kandidatexamen i psykologi (äntligen). Nu till helgen ska det firas med en fest för vännerna och ett kalas för lite släkt. Har nästan bott i köket idag haha. Mina vänner/släkt har stora krav då de vet att jag älskar att baka, så idag blev det hallongrottor, kladdbrownies och frusen cheescake. I morgon väntas fem tårtor... Lucky me! Får börja morgonen med en löparrunda haha.HALLONGROTTOR (20 st)

♥ Ingredienser ♥
4 1/2 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
200 g smör

♥ Fyllning ♥
Hallonsylt

♥ Gör såhär ♥ Sätt ugnen på 200°C. Blanda samman mjöl, socker, bakpulver och vaniljsocker i en skål. Skär matfettet i mindre bitar och tillsätt det. Arbeta snabbt samman till en deg, gärna i matberedare. Om du låter degen vila en liten stund i kylen blir den lättare att hantera. Forma degen till valnötsstora bollar. Lägg i muffinsformar på plåtar. Gör en fördjupning i varje kaka och klicka i lite sylt. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Good luck!Midsommar 2011 - Hällevik ♥

Solen den går upp och ned. Duda, duda. Jag ska aldrig supa mer. Hej diduda dej... Haha, jag har inga ord för midsommarhelgen mer än att det var den bästa festhelgen sedan urminnes tider. Två dygns festande, grillande, jacuzzibadande, kubbspelande, Guitar Hero-vinnande och kaktävlingar sätter sina spår. Nu är jag hemma igen. Hej och hååå.


Hear the music, before the song is over...

When you run so fast to get somewhere,
you miss half the fun of getting there.

When you worry and hurry through your day,
It is like an unopened gift... Thrown away.

Life is not a race.
Do take it slower.
Hear the music,
before the song is over.