Beställt lite kameratillbehör...

Blev inringd till jobbet så har spenderat kvällen där. Till min stora lycka hade det köpts in paradisaskar till personalen, så när det blev extra jobbigt kunde man ta sig en chokladbit. Gissa om jag tyckte min kväll var suuuperjobbig höhö.

Nu har jag beställt lite kameratillbehör. Googlade på reflexskärmar och hittade Tvspelsweb.se. Det fick bli en i vitt och en i guld (storlek: 80 cm), dessutom ett starfilter som gör om punktljuskällor till stjärnor på ens foton. En riktigt onödig sak egentligen, men så billig att jag inte kunde låta bli. Hoppas få mitt paket innan julafton!

Kommentarer:

1 Sofie:

tvspelsweb är faktiskt riktigt snabba med leverans!

Jag bestälde tre filter för ett tag sen strax innan kl 16 tror jag och fick de dagen efter med posten hem i brevlådan! :)Kan du inte visa lite exempel med reflexskärmarna sen när du börjat använda dem ? :) vore kul och se hur man kan få bättre bilder med dem.

2 sabina:

haha låter nice :) kan du inte baka lite åt mig med? hinner inte med de :(( buhuu

3 M I N I I Z Z A:

ja visst var de;D

4 Anonym:

sv: åhh tack! Tyvärr är det inte hon Amanda men min syster heter Amanda jensen:D

5 Nathalie:

Sv; Okej! :)

Längtar du till julafton nu när det bara är två dagar kvar?

kram

6 Em:

du måste visa hur det blir med det där filtret! :p

7 S S A N N A A L I C I A:

Sv; Taack! :DHaha, nä jag skulle nog bara städa huset för att få pengar, det brukar jag göra ;P

8 Δ Sandra - FOTOBLOGG Δ:

sv: åh tack så mycket :)

9 inspireme ♥:

Med paradisaskar lär du överleva jobbet! ;)

10 ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!:

Åh vad kul! Stjärnfilter skulle jag också vilja ha! :)- Ja den där RL-tröjan med USA-mönster skulle jag också vilja ha! Sjukt fin ju! :D

11 Daniella:

Hur mår du idag? :D

12 Adam:

Stjärnfilter, spännande! har jag funderat någon gång på ibland faktiskt!

13 beccis:

hoppas du haft en superfin julhelg och att du får ett bra slut nu på 2011! kram ♥

14 MaryCaroline:

Skämtar du? Var såg du det? Varför skulle jag skriva det när jag själv lånar bilder från här och var? Hehe. Det vet jag också att man egentligen inte får, jag har en utbildning i så kallat informationsdesign där vi klart och tydligt fått direktiv angående bilder, så det vet jag nog. Ska väl egentligen inte låna bilder på det sättet då, men det gör jag bara till bloggen, i annat fall lånar jag bara bilder med särskilt tillstånd eller från bildbanker där det bara är att "ta", eller hur man ska uttrycka sig.

15 EricaPerzzon:

Choklad gör det alltid lättare;)Svar: Ska tala om vilka jag träffade, först paolo roberto och johan palm, sedan joker i rederiet;) Minns inte vad han heter!:P/E

16 elleen:

assnygga bilder du tar! jag undrar vad du har för kamera, och det objektivet du har, funkar det till alla canons kameror? :)

17 Ellen:

sv; okej! Ja jag väljer mellan några olika Canon kameror, Canon EOS 600D, 450D, 550D, 500D och 60D, men vet inte vilken jag ska köpa.. Vill kunna filma med den och att den inte ska vara för lätt, men inte för svår heller. Några förslag? :)

18 Sami:

Hej

Med hjälp av en paradis ask så klarar man alla långa arbetspass :) Hoppas du fick paketet innan jul och att vi snart får se resultat från de produkter.Ska snart lägga en beställning hos tvspelswebben jag med :) billigt och bra.

19 Malin:

Vad har du tänkt att ha på dig på nyårsafton? :)

20 EllenJohansson:

sv; åh tack så jättemycket! men alltså jag såg att eos 600D och 500D hade samma pris på en affär för någon dag sen? :o så ska jag ändå typ välja 500d eller?

21 johanna:

hej hej kolla på min new blogg

22 Stina:

Tack för upplysningen, har faktiskt inte tänkt på det. Dumt! Även om det står att charmen inte medföljer så borde bilder utan den också finnas, fotade bara min som den är. Fler bilder kommer. Väskan är helt underbar utan så jag tror inte att du blir besviken om det blir ett köp :-) Det finns billiga fjädrar att köpa, men jag förstår dig. Gott nytt år!

23 Nathalie:

Oh, starfilter låter ju intressant... :D Det kanske man skulle skaffa sig!? Har du fått chans att testa det än? :)

Kommentera här: