Bilder från fotoklubben igår.

Godmorgon! Nu är frukosten intagen och jag ska syssla med lite jobb innan jag drar på tidig träning nere på gymmet. Tänkte dock visa lite foton som jag plåtade på Fotoklubben igårkväll. Vi fick i uppdrag att gå ut på stan och fotografera tolv bilder. Inte fler och inte färre. Dessutom fick vi inte radera någon bild alls utan var tvungna att visa upp just de tolv bilderna vi fotade. Jag körde tema: Fokus och skärpa, för det behövde jag öva på. Så här kommer lite bilder på lite saker som jag hittade i vår lilla stad klockan 19.00 en tisdagkväll i hällande regn.


Godis på Hemmakväll:


Folk på resecentrum:


H&M:s skyltfönster med fokus på Hässleholms City:


Staty utanför Gallerian:


Kyrkskolans lekplats (för att det ösregnade och jag ville ha skydd haha):


I ett skyltfönster:


På Pressbyrån:

Hälsotips för en nyttigare vardag ♥

Här kommer ett tips på en app som hjälpt mig hålla koll på vad jag stoppar i mig under en dag. ShapeUp är en mat- och träningsdagbok till din iPhone eller Androidmobil där du fyller i vad du stoppar i dig varje dag. Vill du gå ner i vikt fyller du i din målvikt och så hjälper ShapeUp dig med att räkna ut det antal kalorier du bör äta varje dag. På samma sätt kan du använda ShapeUp om du vill gå upp i vikt! Vill du behålla din vikt men få en hälsosammare fördelning på protein, kolhydrater och fett så anger du bara det. Under programmets gång kan du ändra din vikt och målvikt.

Här nedan ser ni exempel på en av mina dagar. Som ni ser kan man äta vad man vill (ja, även sås jag glass haha), men i bestämda mängder. Nästan allt man kan tänkas äta finns med i en matkatalog, och all träning är samlad i en träningskatalog. Finns inte din mat eller träning med kan du enkelt fylla i det i en egen kategori och vips finns det med i katalogen. Appen är väldigt enkel att använda, den fungerar suveränt bra och det bästa av allt är att den är helt gratis!