Vinnaren i Guldfyndtävlingen och lite svammel ♥

Har haft min rumpa placerad på en stol i datorsal 20:418 på högskolan i Kristianstad mestadels av dagen. Högskoletenta och blogg går inte ihop. Helgens festivalyra har gjort att vi ligger lite efter med den där B-uppsatsen som ska in på fredag. Oooops. Men vi ska nog hinna klart. Om jag så ska drömma till, käka middag över och borsta tänderna i böckerna om aktiv dödshjälp och sociala band så ska vi fixa ett maxbetyg!

Har sån bloggenergi men noll tid över just nu. Har svarat på lite hundra kommentarer, svarat på alla mejl skrattat åt Nevnariens kobajsbild och fixat fram en vinnare i Guldfyndtävlingen. Det får duga tills i morgon. Ska sitta lika längre vid datorn då med uppsatsen så jag ska slänga upp lite roliga inlägg och fotografier från helgens festival. Me promise! ♥


Helgens citat och bildredigeringar ♥

Tina: Åh, hoppas Thåström kommer in och sjunger en låt till!
Carolina: Neeej, jag fryser ihjäl nu.
Tina: Han är så bra.
Carolina: THÅÅÅSTRÖÖÖM, VÄRM MINA TÅÅÅR! *skriker*

Tina: Titta, nu kom han in igen!


Jag har tydligen lite så magisk connection och telepati med kändisar, lite coolt. Men inte blev jag varmare om fötterna ändå trots alla roliga citat jag kläckte ur mig i helgen. Får dra pinsamheter i ett annat inlägg.

Fick bli en lugn dag idag, utan allt för mycket dator. Det firades Mors Dag och nu blir det sängen, Kvarteret Skatan och popcorn. Måste bara få bjuda för en förhandstitt så ni förstår hur långt fram vi trängde oss på alla konserter i helgen haha. Och vilka bilder sen ♥

Det gäller ju att sticka ut...

Det gäller ju att sticka ut med klädslen. Fundera ett tag på strumpbyxor, mormorstrosor och en rosa skir tröja. Men nja... Vad tror ni??? Kanske ska köra på svart tights och en tjock tröja i stället haha.