Brev på posten ♥ TACK Veckorevyn!

Sista dagen på tentan skulle inledas med en heldags skrivande vid datorn. Tyvärr (läs som tur är) avbröts den studiedagen så fort posten kom och min Veckorevyn damp ned i brevlådan som den gjort senaste fem åren. Under tidningen låg även ett stort kuvert adresserat i mitt namn. Brevet innehöll en Veckorevyn med ett guldhjärta på och en massa konfetti på en påminnelse om Blog Awards 2010. Jag vet att bloggen inte är den bästa nu, och jag vill inget hellre än att skriva. Men ibland knackar det hårda livet på dörren och man har inte alltid ro att sitta fem timmar om dagen vid datorn när annat känns mer allvarligt.

Tur att man har Veckorevyn då ♥ 


Konversation med mamma och lite till...

Carolina: Mamma det regnar!
Mamma: Det kan inte regna nu?
Carolina: Mamma, nu åskar det!
Mamma: Inte i mars månad...

paus

Mamma: Oj vilket åskmoln. Titta Carolina så det regnar!Ibland känns det som att vad jag än säger i denna familjen så måste det alltid finnas en andra part som kollar om huruvida det jag faktiskt sagt är sanning. Visst skulle jag säga att det stod en varg i trädgården så hade jag förstått att någon var tvungen att dubbelkolla, men liksom att det regnar. Är det så ovanligt? Nu är det i och för sig första april snart, så jag får komma på något riktitg djävulskt att dra till med...

Om ni undrar över mina få inlägg (och ja det är gulligt att ni mejlar snälla ord så ös på mejl till caroflinasblogg@hotmail.com) så beror det på en massa skit toppat med en hemtenta i kriminologi. Om några dagar är det påsk och då ska min skalle rensas med löparrundor, mat och choklad i stugan vid havet med nära och kära. Ikväll blir det dock en all-in-fest på ett enormt diskotek med dansbandskväll. Precis min favoritmusik *host host* Blir nog en galen kväll. Det behövs innan jag drar till USA. Bara 11 dagar kvar nu :)


Ps. Fototävlingen och Veckans Blogg är uppskutet och publiceras nytt nästa vecka.