GOTT NYTT ÅR ♥

Nu blir jag strax hämtad så jag måste snabba mig och packa ihop det nödvändigaste i resväskan. Långt att åka ju, speciellt i långklänning utan strumpbyxor i minus 8 grader. Hinner inte blogga bilder på långklänningen idag, så ni får vänta. Får se när jag är tillbaka från detta äventyret haha ;)

GOTT NYTT ÅR alla läsare, och en speciell gott nytt år-hälsning till mina två söta kusinbarn som läser min blogg. Jag saknar er också och hoppas att vi ses snart ♥ Ta hand om varandra under detta nya året. Nu kör vi 2011 ♥ ♥ ♥


Fotostudie: NYÅRSFÖRBEREDELSER ♥

Naglarna pimpas, klänningen är inköpt och champagnen ligger redan på kylning. Jag kör på helsvart långklänning i år (hur fan tänkte jag där, måste hålla in magen hela kvällen). Champagnen är en 1,5 liters flaska med Moët & Chandon. Jag lovar att jag kommer åka hem med den oöppnad haha, det är så typiskt snåla Carolina. Jag fick dock ett presentkort av Guldfynd genom bloggen på 500 kronor som jag köpte en silverring med örhängen för. Älskar dem, så bling bling och klassiskt. Tack Guldfynd! Vilka skor jag ska ha har jag inte bestämt än. Kan man ha Converse? Så jävla skönt...

Massa roliga människor i en stuga med trerätters långt härifrån. Kan det bli mer lyxigt? Här får ni en liten fotosession jag tog nyss. Enjoy ♥Fotograf: Jag (Carolina Carlsson)
Kamera: Canon EOS 400d
Objektiv: Tamron AF 55-200 mm F/4-5.6 Di-II Macro LD & Canon EF 50/1,8 II
Blixt: Nissin Speedlite Di622Julklappar 2010.

Snö, snö och snö. Tror det snöat 30 cm senaste veckan nu, och mer kommer det att bli. Om någon timme ska jag köra till Småland och fira brorsans sambo som fyller 30 år idag. Grattis! Ännu mer mat. Blir det julmat så åker jag fan hem haha.

Här kommer lite bilder från mina julklappar jag fick förutom resan till Rom. Blev helnöjd, och bäst av allt så blev jag väldigt nöjd med alla julklappar jag själv gav till mina nära och kära. Två storebrödrar är inte det enklaste att handla till, men 400 kronor på tv-spel och en Dieselparfym gick hem. Enklare med tjejer ;)