Konversation på Laholms Biblitotek...

Man: Har du sett min katt...?
Carolina: Nej, tyvärr!
Man: Han är inte bortasprungen, han sitter här i väskan. Titta!
Carolina: Har du en katt i väskan!!!?
Man: Mmm...

paus

Man: Kan du mycket kaniner och harar?
Carolina: Nej, ingenting typ...
Man: Vet du om man får ta in vilda kaniner eller harar och ha som husdjur hemma?
Carolina: Nej!? Det får man ju inte göra!? Dom är ju vilda!?
Man: Ok...Jag är rädd för mannen bredvid mig. Han ser ut som Jultomten, men hans intentioner att vilja kidnappa djur och ta hem dom (hur fan ser hans hus ut) skrämmer mig. Tänkte jag skulle försöka svara på lite kommentarer och lägga upp ett normalt inlägg, men ja, hela inlägget får handla om mannen. Hoppas han inte läser min blogg!?

USA-resan 2010 ♥ TIMES SQUARE/BROADWAY


Reklam för SATC överallt. Längtar till andra filmen! Foton på Carries trappa kommer upp senare haha.


Vad vore NY utan alla sina poliser. Överallt! Myten stämmer, de står faktiskt i klungor och käkar donuts.


Den klassiska vyn över Times Square. Underbart! Tycker Hässleholm borde satsa lite på en liknande vy över Stortorget...


Affärerna här stängde aldrig innan klockan 00.00, vilken dag det än var. Kändes konstigt att käka och shoppa smink mitt i natten. Men ja, staden som aldrig sover heter det ju, till skillnad från Hässleholm som går i ide typ, hela året...


Vårt hotell, Edison, mitt på Broadway, 200 meter från Times Square. Första kvällen hade de öppning för en musikal med kändisar på Röda Mattan. Jag fick inte komma in... Vet dom inte vem Caroflina är än?

ÄLSKA MER ♥ Gör din egen film!

Egobooost! Fick en underbar kärlekshälsning från mig själv på mejlen (så passande liksom). Inte visste jag att jag var så het i bar bringa och hårigt bröst!? Nu inför sommaren vet jag att många av er läsare behöver lite självförtroende att inta stranden, så snälla ni, älska er själva. Lovar det kommer fler inlägg om den där självkänslan, men tills dess så tycker jag ni ska gå in HÄR och få ett gott skratt!

Älska MER, och älska MER's reklamboost inför beach 2010! Och ni, älskar ni mig så mejla gärna filmen till min mejl! Jag skulle bli jätteglad med lite fina kärlekshälsningar just nu!