Jaha, så sitter ekorren här igen...

Det hjälpte inte att avslöja det för hela Sverige igår. Jag blev inte botad över en natt. Jag har till och med fått gå ut bland mina vänner och söka sminkhjälp. För det där med att kolla på en datorskärm när en jätteduktig tjej sminkar sig (och lätt går det med, och fort) det fungerar inte. För jag ser ändå ut som den där ekorren jag försökte förklara igår.

Om 50 minuter ska jag vara i en annan stad på fest och jag känner mig lite stressad. För fem minuter sen stod jag framför spegeln och försökte smeta på lite ögonskugga utöver den applicerade mascaran. Mmm, det är nog det enda jag kan säga... Sminkborttagning någon?

Make-up? WAKE-UP!

Jag erkänner, jag är riktigt dålig på att festsminka mig. Jag ser alltid likadan ut. Vill jag snoffsa till det så kör jag på svart eye-liner, och ska jag vara galen så kanske en liten lösögonfrans åker på (och ramlar av innan jag hunnit komma ut genom dörren).

Jag gjorde en liten kupp när jag var i Malmö i fredags. När jag var inne på Åhléns ställde jag mig vid sminket och hoppades att en anställd söt liten tjej skulle upptäcka hur förvirrad jag såg ut. När hon sett det så skulle hon helt sonika erbjuda sig att ge mig en gratis make up. Tro det eller ej, men det skedde faktiskt. När jag satt i stolen så försökte jag verkligen memorera hur tjejen lade primer, ögonskugga och en touch av vitt lite här och där. Men väl hemma sen under eget försök så ser jag ut som en prostituerad ekorre på rohypnol!?

Grundtips tack! Om man verkligen vill piffa till det med lite mörkt eller färg, hur får man det bra?