Jag redigerar dina bilder och lär er Photoshop...

Som ni ser så har det skett lite förändringar i bloggen åt det lite juligare hållet. Snöfallet är hämtat från denna blogg, men tänk på att det ser katastrofalt ut om ni inte kan hantera Photoshop (eller liknande program) och själva gå in och redigera era kodmallar. Väljer ni att följa deras anvisningar kommer det se ut som små betongklumpar som kommer dalande i rackabajsarfart. Lika fint som gul snö...

Tänkte tipsa om en rolig sak jag kom på. Ni är många som har velat ha era bilder redigerade på ett normalt sätt (och inte som en del som hårdredigerar bilderna så att alla människor ser ut som prostituerade clowner). Har ni en bild som ni vill ha redigerad på olika sätt, t.ex. få bort röda ögon, fixa till en finne i pannan eller ta bort lite snor som hänger ur näsan så är det bara att mejla in bilderna till mig, så använder jag kanske just er bild som exempel i min blogg. Tänkte nämligen dela med mig av mina Photoshop-kunskaper vilket brukar vara uppskattat.

Har ni ingen bild men vill lära er att redigera något speciellt ändå så fixar jag såklart det i den mån jag kan. Så börja bombadera min mejl... NU!

Jesusbarnet fick bli ett får i julkrubban...

Carolina: Titta mamma, julkrubban.
Mamma: Ta inte upp den än!
Carolina: Kommer du ihåg när Anton åt upp Jesusbarnet?
Mamma: Ta ner den igen!
Carolina: Och jag fick ersätta Jesus med ett får från ett Kinderägg...
Mamma: Ok, men sätt upp julkrubban där du vill då!

PAUS

Carolina: Åh, kolla. Den gamla tomten du stickat!
Mamma: Inte mer nu!
Carolina: Anton har ätit på den med!
Mamma: Mmm...
Carolina: Halva ansiktet är borta.
Mamma: Mmm...
Carolina: Stackaren. Jag sätter honom här!
Mamma: Men inga tomtar än Carolina!
Carolina: Men mamma, förstör inte min jul...
Mamma: *suck*

Mamma bad mig faktiskt lägga upp vår konversation på bloggen idag för att visa på hur envis jag är. Envishet vill jag inte kalla det, snarare julkåthet och längtan efter att återse alla saker som har funnits sen man var barn. KÄRLEK!

Min livsregel till Lilltösen och alla andra...

Var och hälsade på brorsans Lilltös idag för första gången. Sötare kan man inte bli! Jag lyfte upp henne när hon skrek och efter en minut somnade hon i min famn och jag kände att vi connectade. Jag kände "Yes, inte en unge till som skriker bara man visar sig" haha. Förlåt Lilltösen att jag ens hade den tanken om dig. Fy på faster!

Meningen med detta inlägg var att jag skulle rada upp 12 regler man ska ta med sig i livet. Det började bra med att man ska stötta varandra mot uppsatta mål och drömmar i livet, man ska våga välja en egen väg bla bla bla. Sen när det kom på lite mer större saker som att "Du ska veta vad du vill", "Blicka framåt" och "Var inte rädd för det okända" så kunde jag inte längre backa upp reglerna...

Jag vet inte alls vad jag vill i livet just nu. Jag blickar inte framåt (snarare bakåt på saker som tär på en) och jag är absolut en skiträdd liten lort när det gäller det okända i många lägen. Men jag har skinn på näsan, jag tar för mig och jag vågar tro på mig själv.

Så Lilltösen, jag har en regel du ska ta med dig...