GLAD SOMMAR ♥

Det har hänt en del saker som gjort att jag inte kunnat uppdatera bloggen. Jag har arbetat klart på Hässleholms Fritidsläger och så har jag haft tre kalas för jag har fyllt 25 år. Vill ni se bilder så följ länkarna här under:

http://www.facebook.com/album.php?aid=105295&id=619480980&l=0b79867407
http://www.facebook.com/album.php?aid=105284&id=619480980&l=4cdd59aaa9
http://www.facebook.com/album.php?aid=105278&id=619480980&l=d504ee5af0


I morgon drar jag till stugan för resten av sommaren, men antagligen blir det uppdateringar därifrån (har dock ingen dator). Men med lite magi så ska ni såklart få se bilder från Swedish Open (Tennisveckan) där jag ska jobba i år igen :)

GLAD SOMMAR ♥

TENNIS ♥ SHOWDANS ♥ AVSLUTNING

Det är så sjukt massa skoj när jag jobbar, från 8 på morgonen till 12 på natten, så jag hinner inte med att blogga så värst bra just nu. Men som en person försöker lära mig: Ibland måste man bara ha tålamod.

Tennisen brukar bli framröstad som Fritidslägrets roligaste sport under hela veckan. Kanske blir det så i år med för att min supercoola killkompis höll i det hela. Och till skillnad från alla andra år så lyckades jag inte med att spilla ut hela saftbringaren i tennishallen. Fast Olle lyckades en del. "Olle har ......... ..... sig" hahaaaa (internt skämt).

Showdansen var lika jobbig och skoj som det brukar vara. Sofie är riktigt bra som lärare och får barnen att tycka det är roligt. Till och med de "tuffa" 8-åringarna vickar på rumpan och sjunger med till High School Musical.

Nu är första veckan på lägret över. Avslutningen var späckad med Partyfabriken och 300 BigMacs till alla barn och ledare. Dessutom så höll chefen ett tal till alla att skriva under vår namninsamling. För en duktig politiker har fått idén att man kan spara pengar genom att lägga ner lägret inför nästa år. Vansinnigt! Vi ska vinna denna fight. Ledarnas kväll avslutades med skräckfilm hemma hos Robin och Sandra. Fullt hus kan man nog kalla det. Kolla själva!

BADMINTON ♥ VOLLEYBOLL ♥ MC DONALDS

Dagen började med strålande sol och en Fabian som hämtade upp mig. Cykeltur genom ett lugnt Hässleholm, över gator, genom gångtunneln (fy på oss) och susandes mot jobbet. Jag, Fabian och min förkylning. Den är snart lika envis som jag kan vara ibland. Och med tanke på att en unge åkte hem med feber idag, Olle är förkyld och hälften av ungarna torkar bort sitt snor med händerna så lär jag ju vara frisk någon gång runt, hm, julafton?

Idag var det dags för badminton och volleyboll. Båda aktiviteterna är på samma ställe, Qpoolen (idrottsanläggningen) i Hässleholm. Det roliga (?) är att kylpumpen lagt av, så det är lite som en oas på 27 grader där inne. Mysigt om man har bikini och tillgång till hav, dock inte om man är tvungen att springa i 5 timmar och försöka se glad ut inför ungarna. Vi överlevde i alla fall.

På lunchen fick jag min belöning. Den stora, runda gungan på baksidan av skolgården var ledig och jag lyckades locka med mig några av ungarna som glatt puttade fart på mig och Diana. Där kom vi också fram till att det skulle vara roligt att fixa ledarmiddag på McDonalds i kväll, så det är därifrån jag kom hem nyss. Skulle kunna ha stannat kvar hela natten. Fast med tanke på att alla ska upp och jobba 8.00 i morgon och sedan vidare på filmkväll så var det ingen som orkade. Ses i morgon :)