Live från Skummeslöv :)

Eller snarare live från Laholms Bibliotek...

Det blev ett snabbt avslut på mitt bloggande. Firade min 25-årsdag med pompa och ståt i en hel helg tillsammans med släkt och ett trettiotal vänner i trädgården. Sedan begav vi oss ut till sommarhuset vid havet. Det är alltså där jag varit en vecka nu och tänker stanna till mitten av augusti.

Nu på söndag börjar herrarnas Tennisvecka i Båstad. Har jobbat där i tre år innan och så blir det även i år. Därför är det extra viktigt för alla som ska dit att ni hälsar extra på den roliga personen som står i entrén och släpper in er. Viktig också att ni INTE lägger märke till våra kläder då passform och dylikt kan diskuteras (förlåt chefen, men kläderna är hemska). Jeanskjol som sträcker sig från nyckelbenen ner under knäna (i princip) och en ljusblå piké. Ljusblå är lika med mörkblå (av svett) om graderna stiger över 20. Hade kläderna INTE kommit från Lacoste så hade jag nog fällt en tår, eller två...

Hm, ska försöka komma hit några gånger under sommaren så att jag kan uppdatera bloggen lite i alla fall. Men om exakt 2 minuter går min tid ut för denna gången, och det står en jobbig unge bakom mig (hoppas du läser detta) och suckar över att hans tid vid datorn faktiskt börjar om någon minut. Bara så att jag vet. JAG VET!!!

Puss