Valborg i Lund i morgon. Tidig morgon, sen kväll ♥

"Jag minns det som igår. Vi var förväntansfulla. Glada. Vi hade blivit skjutsade av min kompis mamma. Det var Valborg. Det skulle bli fest. Kanske femtio personer kom från alla skolor i närheten. Det var i skjulet den hände. Långborden dukades upp. Grillarna drogs fram och jag kommer ihåg att vi hällde på sjukt mycket tändvätska. Elden steg högt och köttet lades på. Köttet smakade tändvätska. Mitt i allt hets tände någon på majbålet. För tidigt. Det var nog det sista jag minns från den kvällen. Det var nog det sista någon alls mindes från den kvällen..."

Valborg i morgon. Carolinas första fylla för nio år sedan. Jag var sexton år och däckade i min kompis knä. I morgon är festen i Lund. Tusentals studenter samlas i Stadsparken för att bli fulla och, ja, vadå? Fira Valborg har nog inte så många en tanke på. Men jag har. I morgon är det början på sommaren, och början på resten av mitt liv. Era liv. Tänk på det!

Sexleksaker eller inredning. Hm...

Malin: Kolla in husmusens blogg!
Carolina: Ska kolla, nu!
Malin: *skickar vibb*
Carolina: Skriv iiinte in www.husmusen.se.
Malin: Haha, det är
www.husmusen.BLOGG.se ju.
Carolina: Märkte de...
Malin: Mmm :P

Det värsta är att det tog mig säkert en minut tills jag insåg vad det faktiskt var för sida som jag var inne på. Jag borde ha lärt mig vid detta laget hur offantligt viktigt det är att skriva in rätt adress från början. Ett misstag när jag var fjorton år skapade virus på en helt ny dator på grund av feltryck till en porrsida. Grattis till mig!